Bedrijfsnaam:
Arehbo service & advies

Naam:
Gerrit van de Goor

Branche:
EHBO / BHV opleidingen, leverancier EHBO en BHV middelen, levering en controle blusmiddelen.

Korte beschrijving:
Alles op het gebied van veiligheid. Trainingen: Bedrijfshulpverlening, EHBO, VCA en Reanimatie. Groot aanbod BHV en EHBO middelen en AED apparatuur (bhvsupport.nl). REOB gecertificeerd. Keuring brandblusmiddelen, controleren van noodverlichting en EHBO koffers.

Gerrit-767x1024

E-mail: info@arehbo.nl
Tel: 06 21881414
Locatie: Ede
Facebook: arehbo
Linkedin: arehbo

Website:
www.arehbo.nl

Reveil november 2015, op de werkvloer

 

Arehbo_pand_training

Gerrit van de Goor

Het goede in de mens zien

In mijn vrije tijd ben ik Rode Kruis vrijwilliger en doe ik veel op het gebied van hulpverlening en EHBO. Ook gaf ik als instructeur les: reanimatie- en EHBO-cursussen. Zeventien jaar geleden was er een reorganisatie bij het bedrijf waar ik toen werkte. Er ontstond een situatie die voor mij gunstig was, ik kon voor mezelf beginnen.  

Ons bedrijf Arehbo Service & Advies richt zich op het gebied van de Arbo dienst- en regelgeving die verband houden met veiligheid en EHBO. Wij kunnen een bedrijf/school volledig ontzorgen op dit gebied. Ook hebben wij o.a. opleidingen tot EHBO- en BHV-instructeurs, en bieden ondersteuning aan bij het maken van ontruimingsplannen. 

Arehbo service & advies is een familiebedrijf waarvan ik directeur ben. Samen met mijn vrouw Lida vormen wij een VOF. Van mijn drie zonen werken er twee fulltime met ons mee en een zoon werkt op basis van een nul-urencontract. In totaal werken we met negen personen en een aantal zzp-ers.

Gelukkig 
Mijn hobby is mijn beroep geworden, dit werk maakt mij gelukkig. Er is geen dag hetzelfde, hoewel de verantwoordelijkheid wel eens zwaar is. Ik ben altijd bezig mensen te leren wat ze moeten doen als er iets gebeurt. Dat betekent ook dat ik aan bijscholing doe. Net als in de gezondheidszorg moeten wij competent blijven en op de hoogte van nieuwe inzichten.

Basis 
Mijn geloof is de basis voor mijn levenshouding, die gevoed wordt door de Bijbel en de wekelijkse kerkgang. Mijn christen-zijn heeft invloed op mijn manier van werken. Mijn werknemers zijn christenen, hoewel de een daarin meer praktiserend is dan de ander. Daarom wil ik altijd het goede in de mensen zien en daar ruimte aan geven, maar ik moet ook eerlijk bekennen dat dat niet altijd lukt. 

 

Ati van Gent

ativangent@maandbladreveil.nl

 

De Reveil Business Club heeft een tweeledig doel: ondernemers en leidinggevenden toerusten en inspireren en met de opbrengsten uit de ledencontributie Reveil een betere financiële basis geven. De Reveil Business Club is opgericht door en voor ondernemers die Reveil een warm hart toedragen.