Over de RBC

Reveil is een maandblad dat vanuit een onafhankelijke christelijke levensvisie onderwerpen aansnijdt die er toe doen. Of het nu maatschappelijke thema’s zijn, politieke kwesties, indrukwekkende levensverhalen, controversiële meningen of kerkelijke issues, Reveil gaat het niet uit de weg. Soms met een traan, soms met een lach maar volop in de realiteit.

Van de voorzitter

Frank Dijkstra, voorzitter van RBC“Wij, de mensen achter maandblad Reveil, zijn eigenwijs. Dikke winsten, grote paleizen en dure auto’s vinden wij niet zo belangrijk. Voor de Reveil Business Club zijn we op zoek naar zakenmensen die dat ook vinden. Die niet alleen bezig zijn met de grootste expansie, het meeste geld of het hoogste aanzien. Maar die het belangrijk vinden om als ondernemer bij te dragen aan het welzijn van de ander. Die erachter willen komen hoe hun christen-zijn kan bijdragen in hun werk. Die oprecht geïnteresseerd zijn in de andere leden van de Business Club. Mensen die eerlijke verhalen vertellen, maar ook zorgen durven delen. Die veelbelovende contacten op willen doen. Om zo, gebaseerd op onderling vertrouwen, toegang te krijgen tot elkaars netwerk. Ik nodig u van harte uit om lid te worden van dit geweldige netwerk. De Reveil Business Club… Daar heb je wat aan!”

Frank Dijkstra

U kent Reveil nog niet?

Reveil is een onafhankelijk christelijk maandblad- wakker en waaks – met een verfrissende, kiritische kijk op maatschappelijke thema’s en politieke kwesties. Met indrukwekkende levensverhalen, controversiële onderwerpen, kerkelijke issues en geloofsgetuigenissen. Soms met een traan, soms met een lach, maar altijd volop in de realiteit. Meer lezen…