Bedrijfsnaam:
Visser en Visser BV

Naam:
Huib-Jan Visser

Branche:
Groothandel in de grond- weg- en waterbouw

Producten:
Strakvlak, Trilplaat, Laser, GRS-systeem, doorslijper. Groot assortiment in meten, bouwen en bebakenenvisser-2

E-mail: info@visserbreda.nl

Tel:076 – 541 50 73
Locatie: Breda
Facebook: www.facebook.com/pages/Visser-Visser-BV
LinkedIn: Huib-Jan Visser

Korte beschrijving:
Visser & Visser is nagenoeg totaalleverancier op cultuur- en civieltechnisch gebied, we beschikken hiernaast ook over een eigen verhuurafdeling, reparatieafdeling en een grafisch ontwerp-/plakstudio.

Website:
www.visserbreda.nl | www.strakvlak.nl

reveil artikel, op de werkvloer pdf-logo

bedrijfspand-venv

Ondernemer: Huib Jan Visser

Ik werk om te leven niet andersom

Werk
Vanaf de oprichting van Visser & Visser in 1990 ben ik al actief in dit bedrijf. Eerst op de achtergrond, omdat ik nog studeerde. Daarna ben ik er voltijds aan de slag gegaan. Visser & Visser is een handelsbedrijf dat gereedschap voor de grond- en wegenbouw in- en verkoopt. Dan kun je denken aan materialen voor onder andere bestrating, riolering, veiligheid en groenvoorziening. Mijn vader werkt sinds 1960 in deze sector; samen met mijn broer heeft hij Visser & Visser opgestart. We bestaan nu 24 jaar.

Super-manus-van-alles
Ik wilde altijd facilitair manager worden. Het hebben van een eigen bedrijf is eigenlijk net zoiets. Je moet van alles regelen en overal iets van afweten. Een soort super-manus-van-alles ben je. Mijn taken zijn dan ook zeer divers: ik houd me bezig met onze producten, met de mensen die bij ons werken, met marketing, ICT, de financiën en tussen de bedrijven door ben ik aan het netwerken, bijvoorbeeld op de Reveil Business Club.

Persoon
Dat betekent tegelijk dat ik meer dan fulltime werk. Het ondernemerschap biedt zoveel mogelijkheden! Maar het is wel zo dat ik werk om te leven en niet andersom. De druk van de 24-uurs economie mag van mij wel iets minder zijn. Naast werk is er nog veel meer te beleven. Af en toe volg ik een bijspijkercursus, maar ik kan nog steeds putten uit de kennis die ik opgedaan heb tijdens mijn studie.

Eerlijk & oprecht
Ik werk en beheer mijn bedrijf vanuit een bijbels perspectief. We zijn rentmeesters op deze aarde en moeten zuinig op haar zijn. Dat houdt in dat ik verantwoord met mijn mensen omga en mijn klanten juist behandel. Ik lever hun goede producten. Eerlijkheid en oprechtheid horen bij mijn christen-zijn. De leefregels die hierover in de Bijbel staan, kan ik als ondernemer goed gebruiken. Mijn niet-christelijke werknemers respecteer ik. Dat neemt niet weg dat bij de jaarlijkse kerstbijeenkomst, maar ook bij andere belangrijke bedrijfsbijeenkomsten, de Bijbel gewoon opengaat.

 

Ati van Gent

ativangent@maandbladreveil.nl

 

De Reveil Business Club heeft een tweeledig doel: ondernemers toerusten en inspireren en met de opbrengsten uit de ledencontributie Reveil een betere financiële basis geven. De Reveil Business Club is opgericht door en voor ondernemers die Reveil een warm hart toedragen.