donderdag 15 november 2018

Follow the money, follow the Lord

wat: sprekers • buffet • ontmoeting
wie: Arnold Mars • Melvin Pietersz
voor wie: ondernemers • leidinggevenden
waar: Thermen Bussloo, Bloemenksweg 38, Voorst
wanneer: 17.45u ontvangst • 18.15u start • 21.15u eind

Werk je in de financiële wereld? Wil jij wel eens meer weten over geld? Past geld überhaupt in een christelijke levensstijl? We zijn dol op nieuwe gezichten, dus #bringafriend naar onze nieuwe RBC-toplocatie Thermen Bussloo!

Arnold Mars is 36 jaar, maar toen hij in 2009 CFO werd bij softwarebedrijf Afas, was hij pas echt een broekie. Anderen typeren hem en CEO Bas van der Veldt als ‘een nogal anarchistisch duo’. Maar toch, ze staan aan het roer van een bedrijf met 450 medewerkers en een jaaromzet van 121 miljoen euries in 2017. Hij haalt zijn inspiratie uit Jezus, heeft een vrouw en vier zoons en kerkt in Vathorst. Hij zal vertellen over zijn bedrijfsvisie, het bijzondere personeelsbeleid en meer.

Lees meer over Arnold >

Melvin Pietersz (43) werkt als hoofd Incasso & Beheer bij Qredits Microfinanciering Nederland. Ooit kwam hij binnen bij de Rabobank, zonder bankervaring en diploma, maar met een flinke dosis pastorale ervaring. En dat was precies wat de Rabo nodig had in tijden van afdelingen die werden opgeheven. In de afgelopen 15 jaar heeft Melvin zeer diepgravend en intensief gestudeerd op christelijk leven en omgaan met geld. Zijn eerste boek verschijnt begin 2019. Is geld vies? Melvin vertelt!

Lees meer over Melvin >

Natuurlijk namen we ook ruim de tijd om elkaar te spreken, onder het genot van lekker eten en drinken!

Foto’s